Ibu yg buntu

hai mommies smua.. Nak tnya.. Kenapa ye bby umr 3 bln krp merengek waktu mlm wpun dh tkr pampers,baju. kot2 x slsa.. dh bg susu.. smpai knyg.. bila bab nk tdo dia akn mrengek dlu.. mcm nak mngamuk.. baru boleh lena.. mgkin kh sbb dia terlebih tdo siang ke? Tolong ye mommies yg berpengalaman..

3 Balas

baby umo 3 bulan sepatutnya xde masalah tdo , mmg baby akn byk tdo siang hari utk tumbesaran.. mlm mgkn ada byk sb, perut x selesa, waktu tdo yg terlewat ( kena dodoi awal) , boleh try pasang surah² al quran

ade sendawakan dia x selepas susu?tkot perut xselesa

mnkin sbb colic..colic selalu jadi mlm ja..