pampers Genki

Hai mommies, siapa sini pernah guna or sedang guna pampers Genki utk baby? Pampers tu okey x? baby 3months ++.. ingat nak try Genki pula..

17 Balas
Tulis jawapan
VIP Member

Saya belum pernah try genki lagi.. Setakat ni, saya pengguna setia drypers 🤭🤗. Kalau banyak positive reviews, mungkin saya boleh try juga lepas ni 💕

Sy pun tgh pakai..baby 3month+..sy pakai genki pant getah pinggang die mcm ketat sikit sbb ank sy bambam sikit..tpi lain ok..

genki ok sangat .susah bocor ,pastu bau diaa tak semerbak kalau anak poopoo ke kencing ke kecuali bukak hehe .

VIP Member

ok sgt ,sy dah try whoopee ,drypers ,petpet ,huggies ,mummy poko 😂😂 genki da best 👍🏻

Sye ok je genki sbb kurang bau dari drypers. Tapi cutting die kecik ckit compare dengan drypers

2y ago

Ok terima kasih sis 😇

Dlu pkai drypers...now dah tukar genki,ok sgt2 tp cutting kecik😁😁😁

VIP Member

pernah guna. bg saya ok. kdg2 terlewat tukar smpai 5 6 jam pun x bocor.

sy sblm ni guna genki.. ok je.. kalo nk jimat.. boleh guna mikubi..

Anak adik dari nb sampai umur 1y7m setia dgn genki...

lps guna genki, sy x guna lain dah kalau ada genki😁