pencuci muka

Hai mommies semua...korang pakai pencuci muka apa time pgnant ni..muka saya naik jerawat n berminyak..nk pakai skincare x berapa nak berani..da yg kata da kesan kat bby nanty..

14 Balas

Sama. Pakai apa pun tak menjadi dah. Last² saya guna sabun ketul dettol, warna hijau yg cucumber kalo tak silap. Kurang sikit minyak. N x kusam sangat dah kulit muka.

5y ago

Kalo dettol, yg liquid mcm tajam sikit berbanding sabun ketul, pakai kat bdn pun rasa kulit mcm tegang, pedih. Yg ketoi ni sy pakai ok. Tapi kalo sis cuba, x sesuai, stop k. Sbb kulit lain2. 😂