Umur Baby KK & Private x sama?

Hai mommies semua...ika baru je balik dari buat scan dekat klinik private. Klinik private scan tengok baby ika baru 5 weeks (EDD 11/3/2020). Tapi last week ika dah buka buku pink di KK and kalau ikut kiraan KK skrg ika dah 7 weeks (ikot kiraan 1st day last period) and EDD 21/2/2020. Mana 1 yang betul yea. Mohon pandangan dari mommie semua. Terima Kasih... #1stbaby #1stimeasmommytobe

24 Balas

Sama LA sy sis.. dlm kiraan bru 5 week 5days. bilA scan. bby da 8week 5day ad nmpk degupan jntug lagi.. trpnjt juga LA. ap yg kk ckp lain Dri ap yg dscan

5y ago

Yeke...awk baby lagi besar dari kiraan. Hehehe