Umur Baby KK & Private x sama?

Hai mommies semua...ika baru je balik dari buat scan dekat klinik private. Klinik private scan tengok baby ika baru 5 weeks (EDD 11/3/2020). Tapi last week ika dah buka buku pink di KK and kalau ikut kiraan KK skrg ika dah 7 weeks (ikot kiraan 1st day last period) and EDD 21/2/2020. Mana 1 yang betul yea. Mohon pandangan dari mommie semua. Terima Kasih... #1stbaby #1stimeasmommytobe

24 Balas

12minggu ke atas bru blh tentukan due sebenar kita n umur baby dlm perut..hehe