Umur Baby KK & Private x sama?

Hai mommies semua...ika baru je balik dari buat scan dekat klinik private. Klinik private scan tengok baby ika baru 5 weeks (EDD 11/3/2020). Tapi last week ika dah buka buku pink di KK and kalau ikut kiraan KK skrg ika dah 7 weeks (ikot kiraan 1st day last period) and EDD 21/2/2020. Mana 1 yang betul yea. Mohon pandangan dari mommie semua. Terima Kasih... #1stbaby #1stimeasmommytobe

24 Balas

scan dan lmp mmg akn bg result berbeza sis. nt kk scan pun sis akn dpt edd lain. berbeza edd xpe as long as within one week beza nya. edd pun namanya estimate bkn exact date.

5y ago

Yea betul tu...xpe la. Janji baby sihat sampai dia lahir. Terima Kasih sis...