Dah due tapi still tak bersalin

Hai mommies semua. Saya nak tanya sekarang saya dah 39w tapi still takde tanda2 nak bersalin lagi. Due date saya 11/4/22 ni kalau masih tak bersalin jugak 11/4 tu kena serah diri dekat hospital ke? Atau perlu tunggu je sampai rasa sakit? #firstbaby #advicepls #ingintahu

7 Balas

sama la sya 13.4.22 due xda tnda apa jugak cuma sakit mngeras n mkin kerap kencing ja laa ni rasa..harap2 x ovrdue la nnti kena brnak paksa pulak sakit rsanya..anak first pulak org kta lambat sikit jlannya tpi hrap2 ibu2 yg makin dekat due ni semua dipemudahkan nanti in sha Allah aminn..