Dah due tapi still tak bersalin

Hai mommies semua. Saya nak tanya sekarang saya dah 39w tapi still takde tanda2 nak bersalin lagi. Due date saya 11/4/22 ni kalau masih tak bersalin jugak 11/4 tu kena serah diri dekat hospital ke? Atau perlu tunggu je sampai rasa sakit? #firstbaby #advicepls #ingintahu

7 Balas

Samalah. Saya dah 39minggu 1hari. Baby still tak keluar. Dah workout, active kan diri pun still tak turun tanda 😩

2y ago

Huhu. Saya banyakkan berjalan and turun naik tangga. Still jugak takde tanda2