Pelipat leher baby merah

Hai mommies semua, pelipat leher baby saya merah2 mcm melepuh sbb susu meleleh semasa menyusu. Boleh tak mommies share mcm mana nk rawat kawasan yg merah tu? Terima kasih mommies ☺️

2 Balas

Hi mommy. Boleh refer doc, risau kalau guna krim sebarangan nanti melepuh makin teruk.

2y ago

Okay mommy nora, mungkin refer doc lebih selamat sbb kulit bayi pun sensitif kan. Terima kasih respond soalan saya 😊 selamat hari raya 🌙

refer doktor..ckp semua apa yg berlaku..