Induce esok pagi

hai mommies semua , doakan saya dipermudahkan urusan bersalin tau . esok pukul 7 pagi, saya kena induce disebabkan scan baby , baby besar . mula2 scan 4kg , second scan 3.8kg last doktor pakar scan dapat 3.6kg . Doakan saya semoga sekali saja induce 😭 dan tadi doktor seluk masih tiada bukaan 😭 harap esok induce ada bukaan lah 🤲🏻 klaua tak ada bukaan juga sampai 4 kali induce diorang akan buat operation 😭 Doakan saya nur husnina dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻 Aamiin 🤲🏻 #firstbaby

36 Balas

Sy pun esok serah diri..sy doakan moga urusan kita semua utk melahirkan cahaya mata dpermudahkn selamat ibu dan bby dan dapat melahirkan secara normal.. dan jalan bukaan cepat Allahumma Aamiin 🤲