Induce esok pagi

hai mommies semua , doakan saya dipermudahkan urusan bersalin tau . esok pukul 7 pagi, saya kena induce disebabkan scan baby , baby besar . mula2 scan 4kg , second scan 3.8kg last doktor pakar scan dapat 3.6kg . Doakan saya semoga sekali saja induce 😭 dan tadi doktor seluk masih tiada bukaan 😭 harap esok induce ada bukaan lah 🤲🏻 klaua tak ada bukaan juga sampai 4 kali induce diorang akan buat operation 😭 Doakan saya nur husnina dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻 Aamiin 🤲🏻 #firstbaby

36 Balas

Inshaallah moga dipermudahkan segala urusan awak. Jangan stress² tau, lalui dgn hati yg tenang & x terlalu memikirkan benda yg boleh membuatkan kita rasa x sedap hati/negative

9mo ago

terima kasih siss ❤️