susu formula

Hai mommies semua.. boleh share susu formula yang baik selain enfalac a+??? Anak kena tukar susu..

5 Balas

sis boleh cuba susu apa2, murah ke mahal. semua elok. asalkan baby ngam. mcm anak buah saya susu dutch lady. mak saya baby sitter, ad yg pakai S26, anmum dgn Dugro. Nestle pun ada.

saya guna dupro dr baby smpai la nie nak sethn dah. Alhamdulillah sesuai dgn baby saya. nie nak tukar bulan plak. Harga pun berpatutan.

Semua susu baik. Tggl pilih yang sesuai ja dgn anak

S26, Dupro, Atau Babydutch

aptagrow?