First time pregnant due 12.11

Hai mommies semua.. 22/10 aritu sy ade rasa sakit2 kt bwh perut..mybe false contractions n perut asik mngeras je skrg ni.. tu tanda2 nk bsalin ke? first time ni mngandung?

2 Balas

Klu trlalu krp.. Tu dh tnde2 sis.. Smoga dpermudahkn sglenye

5y ago

aah kerap.. dr lpas asar smpai subuh esknya..tp sehari tu jelah😁 pstu smpai skrg xrasa sakit dh hihi

Saya pun ade Rasa-rasa ngilu.. Tapi lepas tu dah tak rasa.. Yg banyak rasa baby mengeras and cm baby menolak nolak kebawah..

5y ago

Saya admitted hospital keesokan hari nya.. Alhamdullilah dh selamat bersalin..