Baby belum tendang.

Hai mommies sekalian, start brp weeks baby start tendang? Harini baru masuk 18 weeks and baby tak start tendang lagi #firstbaby

19 Balas

sy 20 minggu baru rasa.. baby first jugak...skrg 21 minggu pun rasa dia masih tak kuat.. awak jgn risau ye.. sy faham..sbb sy pun pernah tertunggu tunggu mcm awak.. sbb kita x nmpk baby dlm perot.. jd hati mula la tertanya tanya mcm mcm kan.. org kata kita ney mengandung sulung lmbt sikit rasa baby tendang.. hihi.. 😊😊

4y ago

Haah.. Kita Tanya doc pun dia kata biasa nya anak first lambat tendang. Risau juga sbb lambat buka buku pink..