Baby belum tendang.

Hai mommies sekalian, start brp weeks baby start tendang? Harini baru masuk 18 weeks and baby tak start tendang lagi #firstbaby

19 Balas

Bergantung pada org juga.. Ada yg cepat boleh rasa.. Ada yg lambat.. Sy start 16 weeks mcm tu dah rasa.. Anak first dulu lambat dah 20++ weeks baru rasa...

4y ago

Tak apa.. Sabar sikit ya.. Nnti dah rasa kick teruja sgt.. Tapi ada yg jenis mmg melasak dlm perut smpai kita susah nk tido tau..