Susu Badan Drop

Hai mommies sekalian. Nak tanya kalau susu badan yang dah bekurang lebih dari sebulan tu maseh dapat d selamatkan tak ? Dengan cara makan milkbooster & lain2. Nak try beli milkbooster tapi takut tak berkesan. Atau korang boleh sarankan milk booster yang berkesan untuk saya ?? Terima kasih

2 Balas

kena try & error makanan yg boleh jd kan susu awak byk. mcm sy kalau makan jagung rebus@kukus je pam meriah dari hari2 lain. makanan yg lain2 xberapa menjadi.