Kerap sakit kepala

Hai mommies. Saya skrg 33w6d. Seminggu ni setiap hari saya sakit kepala, makan Panadol je untuk kurangkan, tp mcm x berapa nak membantu. Ada x yg pernah alami dan dah rujuk Dr?

3 Balas

kalau Boleh elakkan makan panadol masa pregnant takut effect ke baby, biarpun org kata panadol Selamat utk Ibu Hamil. bawa tidur, minum air banyak2. hadap je sementara ni, boleh JD sbb pembawaan baby.

elakkan panadol.preg ni mcm2 dugaan.semua sakit tu pahala,byk sabar je

pernah almi