sakit kepala

pernah x ibu2 kat sini sakit kepala yg kuat lepas besalin? boleh x makan panadol? (day 5)#firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

Boleh je, kn lpas bersalin pn dlm LR nurse bg mkn panadol tu je... Maksudnya bleh la...sy klau skit kepala truk laju je tlan panadol, klau x nnt, jd xdk mood nk jg bby dlm kdaan kita duk than sakit...nk2 plak bby kerap nangis, bleh stress nnt..

1000 mg setiap 6 jam. jgn lebih, kalau lebih bukan ubat dh, tu dh jd gula2

blh sbb hritu sy lepas je brsalin sakit gigi nurse bagi panadol

boleh.. klau pihak hospital ada bekalkn.. mkn yg tu lh

boleh