Sakit ari²

Hai mommies , saya selalu sakit dkt ari² dan kembung perut . Kadang² rasa mual nak muntah . Tapi sy cek -ve . Sy punya period delay 4hari . Adakah tanda² awal ? #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

7 Balas

saya pun rasa mcmni. sakit kat ari² biasa skait mcmtu rasa masa nk period tapi tunggu² tak period dah 4 hari lewat cek positif. Alhamdulillah. Kembung perut tu entahla ye kembung ke apa tapi selalu kentut haha. lawakk. Semoga ada rezeki awakk