Sakit ari²

Hai mommies , saya selalu sakit dkt ari² dan kembung perut . Kadang² rasa mual nak muntah . Tapi sy cek -ve . Sy punya period delay 4hari . Adakah tanda² awal ? #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

7 Balas

tunggu atleast 2 weeks after delay. jgn berharap terlalu tinggi. sometimes bila kita berharap terlalu tinggi, body akan ada chemical reaction yg menyebabkan badan kita mimic org yg pregnant. so better wait smpai 2 weeks delay.