Bleeding semasa 6weeks kehamilan

Hai mommies, saya sedang hamil 1st pertama, umur 26 tahun. Scan 6weeks 10days. Bila scan di klinik kesihatan, hanya nampak kantung sahaja. Janin belum nampak lagi. Sekarang ada bleeding brownish. Kadang banyak kadang setitik dua. Saya ada ambil pil Duphaston seperti saranan doktor. Adakah.keadaan saya normal. Saya sangat risau dan berharap kerana teringin sangat baby. Saya sudah menanti 1tahun 2 bulan. Saya hanya bedrest sekarang. Saya harap momies boleh share petua dan tips. Dan doakan kami #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Saya pun macam tu masa 12week , mengadu dkt nurse / doc nanti dia tauu la apa dia kena buat . Alhamdulillah now dah 28 weeks , baby sihat je ☺️