Buku pink 💕

Hai mommies.. saya pregnant 6minggu.. scan nampak kantung sahaja.. Dah boleh bukak buku pink ke ? Sebab doktor swasta kata dah boleh follow up kk.. Ni first time.. so memang taktahu

16 Balas

call klinik kesihatan tya pendapat..biasa 12w bru boleh buka buku pink

Boleh je call kk utk bt appointment. Nanti nurse akan bg tarikh.

Tgu smpai nmpk janin & heartbeat. Sbb kk akn minta gmbr scan tu.

2y ago

repeat scan lagi 2w. sampai nmpk bby + heartbeat. selagi x nampak kk xlayan.

Saya buka buku pink masa week 6 sis.. Try je pergi kk sis 😊

klau tpt sy kena buat buku pink sblm 12w..

call kk nnti diorg bg date buat buku pink