cirit birit

Hai mommies, saya nak tanya ada ke mommies2 yg cirit birit ketika pregnant. saya baru 9week.

1 Balas

Sy mgalami nya minggu lepas... Cirit birit+ perut memulas+ sakit pinggang.. Sy pergi hosp sbb risau...sbb ada kwn2 ckp cirit birit bleh myebabkan bukaan..kandungan sy 24w..dlm hati takut gejala prem..tp alhamdullilah..sy pergi hosp doc kata okey & dia bg sy ORS tu..sy bancuh minum sbungkus..xda lg cirit birit skaligus skt pnggang perut mmulas pun xda sdh... Sis kalo xtahan,atau cirit birit tu malar..cpt2 bawa ke [email protected] cirit brit tu myebabkan hal lain.. ubat pun jgn ambil smbrangan kalo xda suggest dr doc yaa..

5y ago

thank you sis, jawapan yg sangat membantu