tips makan ubat 😂

hai mommies saya makan ubat tambah darah zinkcofer sekarang ni bila sa makan macam tersangkut pula di leher saya makin minum air mau muntah pula saya ada cara kah macam mana supaya saya enda muntah makn ubat tu 😂 darah saya 9.9 ja kemarin p kkia 🥹

2 Balas

Sy makan dgn air sunquick Oren. Bancuh cukup2 utk telan ubat je. kalau muntah pun kurang bau zincofer tu

sis makan dengan air sunquick atau limau kasturi. tapi tanpa gula

1y ago

terima kasih nanti saya cuba