cramp bahagian bawah perut

hai mommies , saya dh pregnant 22 weeks so normal ke kalau asyik cramp bawah perut ? dan normal ke rasa sakit belakang ? mohon ada yang jawab ye ❤️

2 Balas

Normal.Banyakkan membaca soal kehamilan mom.Supaya takde over thinking.Saya pun dah 20 week 3 day,bukan setakat pinggang dan belakang yg sakit,area tulang vagina pun ngilu dan sakit kalau nak berjalan.Tapi waktu malam jelah dia sakit sgt.Maybe sebab dah beranak ramai.Yg ni preggy yg ke 6 dah.Moga mommy dan baby sihat sihat jer

same. saya pon lately ni rasa sakit bawah perut. kandungan bru 21w. harap smuanya okay... sakit dia kjp2 je. risau juga kadang2