32 weeks

Hai mommies . Saya dah 32 minggu tapi perut masih kecil mcm 5 bulan . Bila berjumpa dengan orang je tanya dah berapa minggu . Saya jawab jujur lah kan tapi dyorg boleh cakap kenapa perut kecil . Banyak dah saya hadap orang mcm ni . Sabar jelahh . Janji baby sihat xde masalah ?

1 Balas

Sabar je la sis.. dlu saya ngandung ank ke dua pn perut kecik jga.. bnyk jga org tnya knpa perut kecik.. kita nk buat apa lw mmg dh perut kecik..