Jantina bayi 21 minggu

Hai momies smua nak tnya siapa yg dah ada pengalaman.. bila scan baby baby sorok kaki dia lipat tutup jantina dia taknak kasi kita tahu apa jantina dia. Biasa gitu baby boy ke girl ye ?

3 Balas

baby saje nak bagi suprise tuu ..😆 ni kalau sorok sampai trimester ke 3, cari baju jenis unisex je senang .. dah lahir nanti baru beli baju ikut gender ..

3y ago

oh ok.. hehe Tula dia tahu mak dia ni excited nak tahu jantina dia tu dia wat bgitu kot. hihi doktor ckp dia malu nak tnjuk 😂

Kena tunggu jugak sampai dia kasi kita tengok. Selagi dia sorok mmg takkan tahu ler

3y ago

kene wat 3d la gitu nampak nye hihi

notsure..

3y ago

ok..