24 week 2 day

hai mommies, saya ada masalah sembelit waktu pregnant… mcm mana nak hilangkan sembelit??

2 Balas

mnum air bliss / yogut or buah xpun beli ubat lmbutkn najis dkt farmasi https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

kalau ada ambik obimin ke ubat tambah darah. mmg sembelit. sy hari2 minum vit c yg tablet tu. alhamdulillah lawas.

2y ago

haa. samalahh. hb rendah. obimin tak sedap. kalau yg sama mcm obimin maltofer, rasa coklat n kunyah sng 😁. dan mmg kne hari2 minum vit untuk lawas berak.