Cyst semasa hamil

Hai mommies.. saya ada masalah ada cyst pada breast tapi tak besar.. bawah 1cm.. ada mommies yang da pengalaman mcm saya tak.. boleh share pengalaman..

2 Balas

Saya masa early pregnancy.. Ada 2 cycst.. 2cm ke 4cm... Tp bila dah nak masuk 2nd trimester.. Cyst hilang... Baby makin besar.. Alhamdulillah.. Some doc says... Cyst tu ok kene monitor je.. Kadang2 dia akan hilang.. Tp cycst yg makin membesar n x hilang lain pula kesnya...

4y ago

Betul tu.. Bab muntah angin tu paling x tahan.... Hihi.. Semkha dipermudahkan urusan kita ye sis... In shaa Allah

Hi. Nak tanya. Macam mana boleh detect cyst tu ye?

4y ago

Scan di klinik..