gerak baby tak normal.

Hai mommies.. saya 32 weeks.. smlm saye kene warded sbb gerakan baby tak normal.. terlalu aktif dari biasa..dan 10 gerakan tu dh setel pada jam 12.30 tghri.. Ada tak ibu2 yg ade pengalaman mcm nie?

2 Balas

Saya pernah baby gerak terlebih aktif masa 39Wk. Pergi PAC, HO gelak je dia ckp bagusla kan baby gerak bukan tak gerak hmm 😐 lepastu doc pakar checkkan semua normal, doc ckp boleh balik sebab belum ada bukaan.

5y ago

tulah.. Alhamdulillah bby okey dan jntung pon normal..

Yke sis.. Sy ank first.. Bru strt kira gerakkn bby. Nk ckupkn 10x. Kul 5 ptg bru ckup