Scan tak nampak kantung

Hai mommies, normal ke kalau 6w4d scan x nampak kantung? And normal ke keputihan byk sgt tapi xberbau dan xgatal..n kt perut belah kiri pn kerap ngilu.

2 Balas

masa awk scan tu dr ade gitau pape x..sbb sy harituu scan masa 6 week ..tapi masa scan dr kata kntung kecik bru 5week1day..pastu dr kata rahim tebal sikit n rahim terblik..tapi dr kata xde maslh ape2 pon..

3mo ago

dr sruh repeat lg 2 minggu . dy just scan atas perut je n dy ckp masih xnmpk kantung . huhu . itu yg sy risau .. n kt klinik tu xde la pulak tvs scan 😅😅

hi sis, saya pula td scan dah 5w nampak kantung je.

3mo ago

oh yeke 🥹🥹 awk scan tvs ke atau atas perut biasa? sbb dr tu just scan atas perut n dy sruh repeat lg 2 mnggu huhu . risau pulak