Gerakan baby 16weeks

Hai mommies, normal ka kalau sy dah 16weeks tapi masih belum rasa gerakan baby? 1st pregnancy.

27 Balas

hi moms ,nak tanya normal ka 20 week tpi perut masih tak seberapa besar ? ada tak moms sprti saya ?

12mo ago

i dah 24 weeks still perut tak nampak hahaha its normal okay.. as long as bila checkup baby sihat berat cukup dengan usia dia

sayapon 16 week dr tanya dh gerak ke sy jawap blom dia pon kata awal lagi sje tnya ...

sy, 1st action baby time 14w..jentik2 & rasa cam benda golek2..sy pun 1st bby..

klau anak first haritu doc cakap memang lambat sikit rasa gerakan. 20 weeks +

Normal sis. Saya betul2 rasa baby gerak pon 20 weeks keatas. First mom juga

normal sb baby mc terlalu kecil.. hr tu 21 week bru rsa tu pun kdg2 hihi

Normal awak, saya minggu 19 tu baru rasa. Cukup 5 bulan baru rasa betul2

normal. Masih awl. sy Pon ank 1st.boleh rs yg bubble² tuu Ms 18w.

normal tu...saya anak ke3 pun 20w baru rasa betul2 gerakan dia

Normal. 1st pregnancy mmg lambat saya 22w baru rasa kick kuat.