czer

Hai mommies.. Nk tanya yg berpengalaman czer.. Normal ke rasa sakit bahagian dlm perut.. Atas drpd luka czer.. Sy batuk alahan.. Xbole sejuk.. Bila mlm selalu batuk.. Harini hari ke 29.. Rasa pedih dlm perut ble batuk.. Mcm mana nk tahu kalau luka dlm ad pape.. Sbb luka luar mmg elok je.. Risau jadinya ?

2 Balas

Kalau xde apa² discaj / x demam / perut tak kemerahan, doc kata xde pape.. luka czer bhgn dlm mmg rasa sakit lama

5y ago

Owh.. Baru czer jugak.. 😊Kira normal la kn.. Igtkn luka dlm ad pape.. Moga luka kiter xde pape n cepat sembuh..

Sis.. Nak tanye batuk lame x nak ok?