luka czer sakit..

Hello mommies..sy bersalin scra elektive czer bulan 11 thun lalu..skg baby dh nk msuk 4bulan..luka czer sy mcm ada sakit sdikit kat dlm..tu normal kh?

1 Balas

Mknan kne jg sis..luka czer baik kat luar xsmesti nya dh baik kat dlm..🤗

4y ago

Kenapa?akk 2x czer biasa sbulan tu akk mkn ikan selar,ns dan ulam atau buah..biasa dlm sbulan dh baik dh kt lua..kat dlm plak kite mmng xnampakkan jd jgn bg dia rs gatal2 je..lama2 baik la..mkn mmng kne jg..apa yg kite mkn tu la pnentunya..minyak yg paling bhaya..series akk ckp..dlu pnh la acah2 ala dh 20hr xapa la benda brminyak sikit..skali mlm tu gatal2 tmpat czer..😅