Berkahak sebab susu atau sebab lain

Hai mommies nak tya baby bru24hri.. Skrg mnum susu lactogen dan susu badan... Tapi 2/3hrini batuk berkahak... Mcm mna nak hlngkan kalau bawk p klinik kena tahan tak?drumah ni ada juga yg tgh btuk tpi saya tak bgi dekat

1 Balas

rasanya untuk baby bawah 1 bulan belum boleh nap lagi. kene kerap kan susu ibu. tapi kalau dengar macam ada apa apa kt tekak tu. rasanya normal untuk baby baru lahir. kalau rasa was was boleh pergi klinik. biasanya takkan kene tahan. anak saya pernah dulu.

8mo ago

oo oke thnk you ❤️