Mohon pertolongan Mommies

Hai, mommies. Nak tanyaa anak2 mommies pernah jadi mcm ni tak? Dah pernah tanya Doc, Doc kata kulit kering. Hari2 sapu lotion tapi tetap tak hilang. Ada solution lain tak?

Mohon pertolongan Mommies
1 Balas

Mgkin krim yg gune xsesuai...guna produk healin klu xsilap produk tu pakar kulit...adik ipar sy guna mndian baby alhamdulillah bintik2 pd badan semkin hilang...ye beli dlm shopee klu xsilap nama shopee ye adibahnor378 (healin terengganu)