kulit kering

mommies ada yg tahu kenapa dengan kulit anak saya dia jadi macam ni sebab tak sesuai dgn lotion ke atau kulit jenis kering. #pleasehelp

kulit kering
4 Balas

Sebiji mcm kulit anak saya. Dia jadi kering sangat sampai keluar benda ni. Saya pegi pakar kanak-kanak & doc kata anak saya ada ekzema ringan. Since that, saya terus join group ekzema dkt telegram & beli lotion, mandian natural utk anak saya. Benda ni nama dia chicken skin. Kalau baby fully bf, ibu kena jaga pemakanan 💯. kalau baby fm, ibu kena tukar susu ☺️

7mo ago

Terima kasih pn..

dulu ank sy pun mcm ni sbb tak sesuai dgn sabun mandi. now tukar brand lain baru ok.

Sama macam anak saya. Anak saya sebab tak sesuai lotion. Dah tukar baru okay.

8mo ago

Anak saya pakai full set sebamed since newborn. Tapi baru2 ni tak sesuai pula. Saya tukar full set cetaphil. Anak saya 1year++

Selalu letakan lotion 😊