Kehamilan 👶🏻

Hai mommies, nak tanya, siapa ada pengalaman tengah pregnant tapi anak yg sebelum tu masih fully bf , umur dalam setahun lebih. Bila pregnant, masih teruskan fully bf atau stop slow²? Atau ada yg teruskan? Dan ada tips ke utk susu tu bertambah? Sbb mcm sy susu drop tiba² dan masa tu baru tahu pregnant. Dah cuba buat mcm² tapi mcm tu je. Kalau tak pregnant mmg susu meriah je.#seriusnaktahu ##ingintahu ##pleasehelp

11 Balas

saya sis . Sblm buat buku pink , saya mmg teruskan je bf anak .. Tapi lepas buat buku pink & atas nasihat doktor saya terpaksa stopkan bf sbb saya prlu makan ubat & risau akan menganggau pertumbuhan janin .. Apa2 pn nnti masa jumpa doktor , ckp dgn doktor yg anak awk masih bf ..

6mo ago

in shaa Allah, next week ada checkup kt kk. selalu first ni akan jumpa doktor, mmg nk tnya juga psl ni. buat masa ni mmg sy bagi je, cuma dh campur juga la susu full cream. nasib la dia dah setahun, setahun fully bf lega juga. hopefully takde masalah pape nanti. thank you sis bagi pendapat ❤️