Kehamilan 👶🏻

Hai mommies, nak tanya, siapa ada pengalaman tengah pregnant tapi anak yg sebelum tu masih fully bf , umur dalam setahun lebih. Bila pregnant, masih teruskan fully bf atau stop slow²? Atau ada yg teruskan? Dan ada tips ke utk susu tu bertambah? Sbb mcm sy susu drop tiba² dan masa tu baru tahu pregnant. Dah cuba buat mcm² tapi mcm tu je. Kalau tak pregnant mmg susu meriah je.#seriusnaktahu ##ingintahu ##pleasehelp

11 Balas

sy disarankan wean off. sbb ats faktor sy jd senggugut dan ngilu kt bekas czer. and susu mula drop. tapi semua perlu dptkn advise dktr dlu.