Angin dalam badan

hai mommies to be.nak tanya ,saya pregnant baru masuk 8weeks.tapi selalu berangin badan.kerap sendawa dan perut sangat la bloating.even dah mkn sikit tp kerap pun still berangin.kadang sampai nak termuntah.baring pun still tak hilang.boleh ke kalau sapu minyak angin mcm alfiat atau mestika?

2 Balas

sy pun mcm sis. sblm kawin mmg jnis yg snang masuk angin. dh kawin + pregnant lg la masuk angin hari2. caranya siang mlm sy pkai stoking. klau lepas je stokin msti sakit perut. sy pkai minyak yu yee

4mo ago

tulah.sebelum kawin pun mmg dah berangin.ni lepas kawin pun angin menjadi2😂husband yang tak pernah ada pun jadi ada😂okay boleh la pakai minyak yuu yee.thankyouu

saya..amalkan makan sikit2 tapi kerap..sy tak boleh lapar sgt dan x blh kenyang sgt...sejenis yg mmg seblum nie ada gastrik