keluar cecair

hai mommies, Nak tanya saya baru hari ke 6 berpantang.. dlm berapa hari nie saya rasa mcm ada cecair yg kluar dri faraj, skli kluar mcm air kencing.. adakah normal atau tak?? atau ada mommies yg mengalami mcm saya?

2 Balas

dulu masa brpantang sy pun alami mcmni.. darah dah xda tp kluar ccair jernih & agak berbau.. lps tu sy guna pantyliner & kerap tukar lepas ketandas ..dkt akhir2 pantang tu bru xda lagi ..sy pun xpasti tu ccair apa .. masih trtnya2 😅