perut membesar

Hai mommies? nak tanya. normal ke perut dah nampak seawal 2 bulan pregnant? perut sy dah mula naik@membuncit la.. its normal ke?

2 Balas

Sy baru 11weeks pun kalau makan sikit je perut buncit lain macam. Keras je 😂 memang jenis perut berlemak sikit tapi macam dah pregnant 3 4 bulan huhuhu

Ikot prut sis. Kdg prut nmpk besar cpt sbb sblm prgnt da mmg buncit n ada lemak di perut jd prut akn nmpk besa cpt even bru 2m