Sapu minyak panas pada perut boleh tak ?

Hai mommies .. nak tanya kalau saya sapu minyak panas pada perut boleh x , saya guna minyak mestika cokour hijau tu ? Pregnant ni kadang2 perut macam kembung tak selesa 😭😭#firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

6 Balas

sapu dekat perut tak boleh. tapi dekat blkg boleh. sbb minyak panas tu kita taktau ingredients produk tu dia sesuai/tak dgn baby

Kalau boleh elakkan minyak2 panas/angin area perut, tak digalakkan. Mmg normal perut kembung time preggy.

Sapu atas sikit kt area dada n right bwh dada should be ok tp jgn bhgn rahim

Saya ada baca minyak panas perlu elak kan sapu di perut semsa mngndung.

jgn sapu minyak panas kt perut...doc pn pesan...pingang blh

jgn