38 weeks cirit birit

Hai mommies, nak tanya, betul ke kalau cirit birit waktu 38 weeks Ni tanda nk bersalin?

2 Balas

yups betul .. sy malam sblum warded tu cirit birit n muntah² start 10pm smpai lepas subuh, nk dkt 10jam .. pdahal sy makan sikit je mlm tu, xthu knp kluar nya byk sgt.. sejam 2 3kli, mmg xtidur .. pgi esok nya gi check sbb xtahan dh sakit, terus warded sbb ctg x cantik.. 2hari lpastu bersalin terus 😅

1mo ago

Saya 37 weeks tu dah start rasa loya je.. Tapi x muntah lagi.. Pastu masuk 38 weeks start cirit pulakk.. Contraction xde rase lagi setakat ni... Tanda tanda nk bersalin pun x rase sgt... Baby aktif lagi.. Xlarat dah rasee😅😅