keluar air

Hai mommies , nak tanya . air ketuban ada ke yg keluar sikit2 . sbb saya pakai pityliner , tapi ada basah dekat tepi2 cth mcm dlm gmbar . saya keliru . boleh tolong saya bg pndapat tak . sory ,klau gmbar ni buat mommies semua geli ?

keluar air
2 Balas

Air ketuban la tu. Sbb sy kan masa nak solat ke mesti rasa mcm air kelua. Lps tu bile duduk pon rase air kelua. Bangun dr tdo pon ade air kelua. Ada 1 malam sy sakit g hospital igt nk beranak dah br buka 1 cm. Doktor scan scan tgk air ketuban dah kurang terus kene tahan wad

5y ago

Mcm saya hr tu sakit mcm sengugut tu tapi x kuat. Tapi dia mcm 15 minit 10 minit mcm tu.

Kalau keluar sikit2 tu namanya leaking sis ..kalau btl air ketuban lebih elok pergi hospital trs...