KENCING KOTOR

Hai mommies nak tanya, ada tak pgalamn kena kencing kotor waktu mgndung? Ada tips tak? #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #1stimemom

2 Balas

Baru2 ni sy kena kencing kotor paling teruk. Dia punya sakit mcm nak bersalin tu. Last2 pegi jugak klinik amik antibiotik semua. Minum air banyak2 pun tak jalan dahh 😅 biasanya kena rebus air barli tanpa gula. Then, kena minum air masak banyak2.

sy pn pernah kena kencing kotor. just kna doublekn amount air masak. In-sha Allah next appointment tu oky dhh. monitor jgak wrna air kencing masa kencing tuu. elok yg wrna jernih.😊elakkn mkanan manis and masin jgak😊