Air sesuai

Hai mommies. Nak tanya, ada tak mommies yg tak boleh minum air kosong?kalau minum sama ada loya atau muntah. So, air ape yg mommies minum?blh share tips?saya haus tapi asal minum air kosong je, mesti muntah atau kdg terus loya. Walaupun air sejuk, air panas, air suam atau air kosong yg letak air batu.

12 Balas

Hai saya ada tanya doktor , doktor boleh minum air jus or anything water kecuali yg berkefaien

2mo ago

tq sis...jus sy pun blm try lg..saya akan cuba. dulu awl tahu mengandung, sy mnum kopi...mmg tambah teruk muntah..so, sampai skrg sy tak sentuh dah air segala caffein.