Scan jantina

hai mommies, minggu 19 dah boleh ke scan jantina baby?siapa pernah ada pengalaman?

11 Balas

masa scan 18minggu saya tanya dah nampak ke boy@ girl doktor kata baby tak nak tunjuk lagi tunggu nanti 26minggu harap harap girl dan ini last dah pregnant sebab gdm kali kedua risiko bagi ibu prengant dan baby

Sya masa 21 week buat scan Dr nmpk girl tapi mami takut jgk sbb masa ank sulung scan Smpai 5kali nmpk girl tapi lhir boy😅 ingt nnty prut 7blan nk scan lagi skali

Boleh dh..actually dh nmpk klau bby bg kerjasama..sy bby ssh bg kerjasma..Dr xbrani nk confirm..tp skrg yakin dh girl, sbb 3org Dr dh ckp mcm girl..

Saya seawal 16 weeks dr kata dah boleh nampak dah. Walaupun time tu takde nak check gender.. tapi baby bagi kerjasama time scan🤭

Saya 16 minggu tepat dah scan and dah nampakk dah hehe . Kalau baby bagi kerjasama boleh je nampak 😊

time 17w scan kat swasta mmg dh nmpk... scan skli lg time 21w untuk confirm gender...

Boleh je dear. I dari 13 weeks dah scan 😁 Pastu 15 weeks I scan lagi hehehehe

sy scan masa anak 1st 18 week boy ..2st 16week boy ahhahha

sy baru scan mggu lepas 19w... Alhamdulillah nmpak dah...

Sy buat detail scan 20w, alhamdulillah jelas nampak 😆