cara membersihkan pusat

hai mommies, mcm mana cuci pusat Sebab pusat sya ada wrna hitam2😅.sebelum ni senang hilang hitam di pusat. selepas preggy xdpt dihilangkan. mommies ada cara lain tak?

4 Balas

Perubahan horman rasanya sis. Sy pun macam tu jugak. Nanti dah bersalin lagi ketara nampak hitam tu tapi jangan risau, lama² nanti makin pudar hitam tu. Cuma makan masa sikit. Macam sy dah bersalin 5 bulan yg lepas, masih lagi ada hitam di keliling pusat..bahagian dalam pusat & sekitar perut ok, tak hitam dah. Sy tak pakai apa² produk, hitam tu akan beransur hilang/pudar dengan sendiri.

Okay sy tggu jawapan dari org lain juga. sbb sy pon mcm ni🤣. Dulu sblum pregnant ok je cuci senang hilang. Time pregnant ni pusat keluar pstu hitam2 tknk hilang😭

10mo ago

sya ada tanya nurse, dia ckap memang xdpt hilang walau kerap dicuci😂. mungkin SebAb hormon kita msa preggy.

kalau pusat jnis ke dalam..ambil cotton bud basahkn dgn baby oil..then blh brsihkan brsih2 dh 😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya amiin

sya dh cuci guna baby oil, tp xdpt hilang😂