Gatal gatal kat kaki

Hai mommies , korang ada tak sini yang gatal2 tapi kat bahagian kaki jer and i tak tahu tau punca apa but since i pregnant la gatal gatal teruk sangat xtahan sampai luka2 dbuatnya menggaru sometimes naik biji biji gitu macam allergik huhu

Gatal gatal kat kaki
2 Balas

sy masa trimester first tetiba naik gatal and ruam kaki tangan tanpa sebab tp sekejap je dlm 20 minit mcm tu je lepas tu hilang sndri gatal n ruam tu..sy biarkan je tahan tak garu..alhamdulilah naik tm2 ni takde dah gatal2 tu..myb alahan..try sapu calamine sis

4d ago

ya boleh je..

Pembawakan kot..sbb sy pon ada kne gtl2, ruam..xleh lgsg terdedah dgn haba/panas…msuk trim2.,dlm 5bln hilang terus…lega